ASAC

Amsterdamse Studenten Alpen Club » ASAC Open Clubkampioenschappen 2 juni 2018

Tape je vingers in, oefen die heelhooks nog even en begin met keihard trainen! De ASAC Open Clubkampioenschappen komen er namelijk weer aan! Het evenement zal plaats vinden op 2 juni in het USC. Doordat de wedstrijd opgedeeld is in vier categorie├źn kan iedereen meedoen: van beginner tot Alex Honnold. Ook maakt het niet uit of je wel of geen lid bent van de ASAC, dus neem al je vrienden mee! Na de finales kun je s’avonds gezellig mee eten en genieten van de prijsuitreiking.

  • Wat: ASAC Open Clubkampioenschappen
  • Wanneer: 2 juni 2018
  • Hoelaat: 10.00u – 20.00u
  • Voor wie: IEDEREEN (ook niet-ASAC)
  • Onsight klimniveau 5b-7b
  • Waar: USC
  • Inschrijflink:┬áhttp://tinyurl.com/asac-open
  • Kosten: 10 euro + 5 euro om mee te eten