ASAC

Amsterdamse Studenten Alpen Club » ASAC open clubkampioenschappen

Waarde klimmers,

Het is zover: de inschrijvingen gaan open! Wil jij meedoen met de Asac Open Clubkampioenschappen, vul dan snel onderstaand formulier in: https://forms.gle/Cxu2urr6NVbsCC5U9.

De praktische informatie:

De datum is 22 juni. De dag zal van start gaan om 10 uur. De finales zullen beginnen rond 4 uur en om half 7 is het klimmen afgelopen maar kan wie wil nog nagenieten in het zonnetje bij het boulderblok of in de Oerknal met avondeten. Er zal een makkelijke en een moeilijke categorie zijn, waarin je wordt ingedeeld naargelang je klimniveau. Ben je toch onzeker over je kans om een van de prijzen te winnen? Dan zijn er altijd nog de side-events waarin je kan uitblinken! Of je nou komt om je medesaccers te overtreffen met je klimkunsten, jezelf uit te dagen hoger te eindigen dan vorig jaar of om gewoon een hele dag gezellig te klimmen en te chillen – schrijf je snel in voor de Asac Open!

De kosten zijn als volgt:

Alleen klimmen – 9 euro
Klimmen en avondeten – 12,50
Alleen avondeten – 7,50

Er zijn een beperkt aantal plekken, dus schrijf je snel in! Ook wel zo fijn voor de routebouwers. De inschrijfdeadline is 8 juni. Hopelijk tot dan:)