ASAC

Amsterdamse Studenten Alpen Club » Berichten Oktober

Aankomende activiteiten

Dinsdag 8 oktober – Spelletjesavond in de Oerknal

Woensdag 9 oktober – Kathmandu kortingsavond (18-20 uur) en Mountain Network Matco Movie Night (20:30-23 uur). Stem op je favo film onder het kopje Matco Movie Moments

15 oktober – Happen en trappen. Inschrijflink & info onder kopje Inschrijven evenementen

vanaf 15 oktober – Deusa Dummytraining. Zie onder kopje Training.

12-13 oktober en 26-27 oktober – Retroweekenden

9 november – ASAC Open Boulder

16 november – USAC Dies: 1001 Nachten Van bil op je kameel! Inschrijven onder kopje Inschrijven evenementen

23 november – NSKB

7 december – TSAC Dies

ASAC Open Boulder
This years ASAC Open Boulder is coming! Are you kind of interested in bouldering? Are you really into bouldering? Do you have a burning passion for bouldering? Then you’re well suited for the ASAC Open Boulder 2019!

Join us for a grand day of fun, exercise, and excitement, as you try your best and cheer on your friends to do the same. Everyone is welcome, no experience needed. So bring your friends, family, and anyone else you can think of to join in on the fun. Sign ups are open already, go on over to asac.nl/openboulder, and we’ll see you there! 

Greetings from The ASAC Open Boulder team

NSAC winterprogramma
Ja, we zitten nu halverwege de herfst maar om je alvast voor te bereiden op de winter, heb ik een bericht voor jullie namens de NSAC:

Afgelopen winter heeft het NSAC winterprogramma zich neergestreken in het pittoreske dorpje Zaunhof in het Pitztal. Er zijn tourski- en freeridecursussen op verschillende niveaus gegeven, en een aantal mensen hebben ook weer deelgenomen aan de ijsklimcursus vanuit Heiligenblut. Het is ook nog nooit zo druk in het chalet geweest als tijdens het wisselweekend afgelopen jaar, wat uiteraard zorgde voor enorm gezellige avonden. Er is ook weer lekker gekookt door de kookploegen, waarvoor onze eeuwige dank.
We hopen jullie volgend jaar weer te zien in het winterchalet 2020!

Hier kun je meer informatie vinden over de NSAC winterprogramma. 

NSKB
Op zaterdag 23 november staat het Rab NSKB weer op de planning! Dit jaar organiseert de USAC dit en zal het plaatsvinden in boulderhal Sterk. Sinds afgelopen maandag zijn de inschrijvingen geopend en begint de promotie gestaag op gang te komen. 

Meer informatie en de inschrijving is te vinden op www.nskb.alpenclub.nl en uiteraard de Facebook-pagina (https://www.facebook.com/RabNSKB/). 

Nieuwe ASAC-shirts
Ben jij, net als ik, je ASAC-shirt kwijtgeraakt, is hij kapot of wil je gewoon een extra zodat je ‘m nog vaker kan dragen? Bestel je nieuwe ASAC-shirt met de link onder het kopje Inschrijven Evenementen.

Dit shirt kost 7,10 euro. Dit wordt per automatische incasso door Jelle afgeschreven.

LET OP: als je retrolid bent, vul dit formulier niet in, dan krijg je je shirt namelijk helemaal gratis!