ASAC

Amsterdamse Studenten Alpen Club » Bivakweekend 2022

Bivakweekend 2022

Terug van lang weg geweest, het enige echte Alpencommissie bivakweekend! Een vochtige vakantie vol van vermakelijke verdwalingen, vettig vullend voedsel en verbazingwekkend vredige vergezichten. Ga mee op avontuur met de leukste commissie van de ASAC, nu met verbeterde samenstelling (inclusief millennials!).

We zullen met goud in de mond vroeg vertrekken vanaf het USC naar een geheime alpiene locatie. Aldaar zullen we geleid worden door onze kersverse expeditiegids Louis Besseling over steile heuvels, donkere wouden en af en toe en skipiste. Wanneer de zon laag aan de hemel geraakt en onze benen vermoeid zijn, zoeken we een holletje om in te kruipen. Je kan de nacht doorbrengen in een hangmat, onder een tarp, in een bivakzak, opgerold in je rugzak, maak het zo alpien mogelijk! Uiteraard slepen we ook een kleine avondmaaltijd mee en de nodige snacks. We hopen natuurlijk op sneeuw, maar we laten ons niet afschrikken door een beetje slecht weer. Kom gezellig mee!

Vragen? Email alpen@asac.nl!

Belangrijk

  • Veel spullen kan je lenen, maar goede waterdichte schoenen en een warme slaapzak zijn essentieel!
  • We zullen het weekend niet afgelasten, tenzij de voorspellingen heel slecht zijn. We gaan ervan uit dat je meegaat als je je inschrijft!
  • Bivakkeren is op de locatie officieel niet toegestaan, de pakkans in de winter is minimaal. In het onwaarschijnlijke geval van een boete zullen we die verdelen.

 

Wanneer:

Zaterdag 26 februari t/m zondag 27 februari.  Vertrek zaterdagochtend vroeg!

Waar:

Een alpiene locatie niet al te ver van Nederland

Prijs:

Totale kosten (benzine en boodschappen) worden over alle deelnemers verdeeld, de richtprijs is 35 euro per persoon. Inbegrepen zijn vervoer en 1 keer avondeten.

Inschrijven!!!!!!

Sluit op vrijdagavond 18 februari!!!