ASAC

Amsterdamse Studenten Alpen Club » 27, 28 Juni- Glibberdeglibber

Het is eindelijk zover, Belgie mag weer open en na het lange wachten en het maken van kontafdrukken op de canapé thuis, mogen we eindelijk weer met onze slappe spieren aan de rotsen hangen in Freyr.

Uiteraard is er een probleempje: Dit alles moet volgens de richtlijnen van het RIVM en daarom zijn er een aantal dingen tijdens dit weekend anders.

  1. We mogen niet met teveel mensen in auto’s naar Freyr rijden. Omdat het niet heel milieuvriendelijk is om allemaal een eigen auto mee te nemen, mogen jullie dit keer zelf bedenken hoe je coronavriendelijk naar Freyr wilt komen. Ik en de nog geheime toekomstige WeCo zullen ons best doen om één busje voor heel veel materiaal te huren. Iedereen mag hier dan zijn of haar materiaal in leggen en wij zullen zorgen dat dit busje vervolgens in Freyr komt. Zo kunnen de sportievelingen zonder teveel gewicht op de fiets, en de minder sportieve ASACers met de trein zonder al te veel gewicht mee te dragen. Er zal een kleine vergoeding zijn voor mensen die met de trein komen. Om het weekend zo veel mogelijk emissie vrij te laten zijn, komt er dit keer geen vergoeding voor als je met de auto gaat.
  2. Dit weekend moet iedereen verplicht een eigen tent meenemen.
  3. Er mag dit weekend alleen gesinglepitcht worden op gebieden die de NKBV ons aanwijst.

Deadline: 19 Juni

Inschrijven: dicht

Locatie: Freyr

Deelnemers: 12

Prijs: OZK: €45,- , ZK: €38,-

Dit gebied is geschikt om je OVS handtekening te halen

Je bent in dit gebied zelfstandig als je OVS hebt.

Log in om te kunnen zien wie mee gaat op dit weekend