ASAC

Amsterdamse Studenten Alpen Club » 28 & 29 September: Op je plaat op de plaat

Met trillende beentjes klim je omhoog. Je handen zijn  wanhopig op zoek naar iets om je aan op te trekken, maar er is geen vingerpocketje te vinden. Elke keer dat je je op je been omhoogduwt hou je je adem even in, hopend dat je voet precies blijft staan waar hij staat en niet opeens besluit om onder je lichaam vandaan te glijden. Zolang je maar niet op je plaat gaat op de plaat (vooral nét voor het clippen van je setje) komt alles goed. Omdat wij allemaal zo dol zijn op deze klimstijl, spanning, sensatie en adrenaline, dragen we dit weekend op aan de keiharde plaatklimmers onder ons. Maar mocht je dit mentaal toch niet aankunnen, wees gerust ik heb uit betrouwbare bronnen vernomen dat er aan de noordzijde van het gebied een lekkere overhang te vinden is waar je heerlijk kunt vallen als je die drang voelt en anders kun je je voorkeur uitspreken voor Dave als klimgebied. Waar ze plaatklimmen niet helemaal begrijpen.

Wist je dat: Het gebied van les awirs ligt in een voormalige steengroeve, springstof werd gebruikt om het gesteente los te krijgen voor verdere verwerkingen. Dit is hoe de plaat is ontstaan. (bron, TSAC)

En wist je dat: Jiska geen fan is van plaatklimmen en een duidelijke voorkeur heeft voor Dave als klimgebied?

Belangrijk: Wegens een grote hoeveelheid enthausiaste instructeurs zal dit weekend naar twee klimlocaties gaan. Op beide locaties is het mogelijk om examens af te nemen. Mocht je toch een uitgesproken voorkeur hebben voor een van de twee locaties laat mij dit even weten via whatsapp (Marie-lou dus!) of via weekend@asac.nl vóór 20 september. Ik zal na de inschrijfdeadline werken aan een indeling waar hopelijk iedereen blij mee is.

Inschrijven: inschijvingen zijn gesloten

Deadline: 18 september

Locatie: Les Awirs & Dave

Deelnemers: 23

Prijs: OZK: €60,- , ZK: €49,-

 

Dit gebied is geschikt om je OVS of OVM handtekening te halen

Je bent in dit gebied ZK als je OVS hebt en géén examen/OVM activiteiten doet dit weekend (Tenzij je al OVM hebt natuurlijk)

 

Log in om te kunnen zien wie mee gaat op dit weekend

 

Image result for les awirs steengroeve     Image result for dave klimgebied