ASAC

Amsterdamse Studenten Alpen Club » ASAC on TOPlogger

ASAC on TOPlogger

Beste klimmer,

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in onze ASAC on TOPlogger december klim challenge. Hieronder kun je alle informatie vinden die je nodig hebt om deel te nemen. Heel veel klimplezier!

Wat houdt deze challenge in?
Tijdens de maand december zullen er allemaal nieuwe uitdagende routes opgehangen worden die geklommen kunnen worden. Ook zullen er kaartjes opgehangen worden om de verschillende zones aan te geven die je kunt bereiken. Vervolgens gebruik je de toplogger app om je score bij te houden. Tijdens de periode zullen er nog nieuwe routes toegevoegd worden zodat het altijd een uitdaging zal blijven! Er zijn vier categorieën waarin je deel kan nemen en prijzen kan winnen en ook zullen er wat prijzen verloot worden onder de deelnemers.

Regels:

  • Iedere route kan zo vaak geklommen als je wilt; de hoogste score telt
  • Vul je scores in met behulp van toplogger en geef aan tot welke zone je gekomen bent. Flash of Onsight maakt voor deze challenge niet uit. Het gaat puur om het klimmen zonder blocks.
  • Let op: Je moet je scores invullen in de competitie. Dus alleen de scores invullen in toplogger is niet genoeg.
  • Aanraken telt niet! je moet een greep vast hebben om de zone mee te laten tellen in een route
  • Gebruik alleen de grepen van de route. Dus ook geen gesmokkel met randjes van de brug bijvoorbeeld
  • De competitie is ingedeeld in twee niveaus: als je in het afgelopen jaar vijf keer een 6b hebt geklommen zonder een pauze nodig te hebben dan behoor jij tot de gevorderde categorie.
  • Om mee te doen aan de loterij moet je minimaal 5 routes gelogd hebben in toplogger

Etiquette:

  • Wees eerlijk over je score. Er is geen manier om te voorkomen dat mensen vals spelen dus we gaan er van uit dat iedereen zijn score naar waarheid in zal vullen. Je doet dit immers ook voor jezelf
  • Denk om elkaar. Niet iedereen houdt van de druk van een challenge en sommige mensen zullen meedoen omdat ze het leuk vinden. Gun deze mensen ook hun rust.
  • Hou rekening met het USC. Ondanks dat sommigen van jullie wellicht in de competitiesfeer zullen komen, moeten we jullie vragen om de tijdslots van het USC te respecteren en dus niet nog even die laatste route te proberen.

Schrijf je in met behulp van deze link:

https://docs.google.com/forms/d/1POC2T9RAvxuBCi4jn8wTHUA1WQH-A7vvTGHnGRQOrlk/edit

Download vervolgens de toplogger app en neem deel aan onze competitie:

https://app.toplogger.nu/nl/usc-amsterdam/comps

In het kort:

Klim in de maand december in het USC de routes die deel zijn van de competitie en noteer je scores met behulp van toplogger om kans te maken op een prijs. Schrijf jezelf in in de competitie en deel jezelf in in een van de categorieën(4-6a+/6b) en start met klimmen!