ASAC

Amsterdamse Studenten Alpen Club » Bestuur

93ste bestuur: Steén voor allen, allen voor steen!

Het bestuur van de Amsterdamse Studenten Alpen Club ontfermt zich over alle bestuurlijke taken van de ASAC en doet hetgeen nodig is de doelstelling van de ASAC te bereiken: “het doen beoefenen en bevorderen van de bergsport in de ruimste zin des woords”. Zo stuurt het bestuur o.a. commissies aan, organiseert activiteiten, onderhoudt interne en externe contacten met verenigingen en instanties en draagt zorg voor de materialen die nodig zijn. Daarnaast is het bestuur druk bezig met het aansturen van het organiseren van klimweekenden.

Heb je vragen aan het bestuur? Stuur een mailtje!

 

Voorzitter

Tessa Cramwinckel
voorzitter@asac.nl
+316 10 74 62 85

Hee hallo daar! Komend jaar word ik de voorzitter van de ASAC. Wat bijvoorbeeld inhoudt dat ik de presentatie ga geven tijdens de retro periode. Daarnaast hoop ik mijn enthousiasme te kunnen inzetten zodat iedereen maximaal gaat genieten van onze vereniging. Waar nodig zal ik serieus zijn.

 

 

 

 

 

 

Vicevoorzitter

Cathelijne Vandersmissen
vicevoorzitter@asac.nl

Ik heb ontzettend veel zin om met jullie te delen dat ik jullie vice-voorzitster zal worden vanaf oktober! Ook heb ik ontzettend veel zin om samen met de anderen, die al in de weekmail verschenen, allerlei leuke activiteiten voor jullie te organiseren en zal ik zorgen dat er allemaal commissies gevormd en doorgezet zullen worden! Daarnaast kan ik niet wachten om met jullie allemaal aan een berg te hangen op de weekenden en iedereen te spreken in de klimhal en samen te borrelen 🙂
Ik zal daarbij plechtig beloven niet meer mijn laptop thuis te laten als ik naar een eiland toe ga met op 1 punt internetverbinding wanneer ik stiekem nog een berichtje voor jullie moet schrijven!
Xxx Cathelijne

 

 

 

Penningmeester

Kasper Tulder
penningmeester@asac.nl
+316 13 60 25 77

Hey Iedereen!
Ik ben Kasper en zal komend jaar de penningmeester zijn. Ik zal dus de komende tijd mij vooral bezig houden met alle geldzaken. Aan het einde van dit jaar zullen jullie mijn mailtjes waarschijnlijk vrezen en doen bibberen. Mwahuahua! Naast klimmen hou ik ook ontzettend van alpineren, hardlopen en drummen. Jullie zullen mij volgend jaar waarschijnlijk regelmatig kunnen vinden op science park of natuurlijk in de klimhal, waar ik hoop volgend jaar met velen van jullie na het klimmen samen een biertje te drinken!

 

 

 

 

Secretaris

Ayşen Aktaş
secretaris@asac.nl

Hello there sweet people of ASAC, I am Ayşen and I am going to be the next ASAC secretaris. I am doing this in English, not because I can’t speak Dutch, but so that everyone can understand me. As you guys already know we have quite some people coming from foreign lands. Anyway, I am excited to be in the board next year, and I’ll make sure that, facebook or no facebook, everything is clear, and all the members know everything they should know. But most of all I am looking forward to get to know you all!

 

 

 

 

 

WeCo

Pieter de Leeuw
weekend@asac.nl

Hooooooi lieve ASAC’ers!!! Als de ALV het 4 oktober (komt allen!!) het toestaat ben ik volgend jaar jullie nieuwe WeCo zijn! Ik heb ontzettend veel zin om heeeeel veel fijne weekenden te organiseren. Ik vind het zelf dolletjes om op weekenden mee te gaan en ik heb afgelopen jaar ontdekt dat ik het organiseren ook heel leuk vind. Ik kan niet wachten om al jullie blije gezichten te zien op de weekend volgend jaar. Tot dan!!! xoxo Pieter

 

 

 

 
MatCo

Miron van der Kolk
materiaal@asac.nl
+316 57 93 37 10

Hoi lieve Asaccers! Ik ben Miron en ik ga volgend jaar jullie nieuwe materiaalcommisaris worden. Dat betekent dat ik elk weekend verantwoordelijk word voor de touwen, branders, pannen en bestek (?). Sommigen van jullie kennen me waarschijnlijk, en vele ook niet, dus ik zal wat over mezelf vertellen. Ik houd van lange wandelingen op een verticale wand, ik wordt heel blij van lekker eten en natuurlijk van klimspullen kopen!

Omdat ik inmiddels geen ruimte in mijn eigen kast over heb, heb ik er mijn zinnen op gezet om het Asac-hok te vullen met materiaal. Verder zul je me komend half jaar tegenkomen op het Science Park, werkend aan mijn masterscriptie, in de klimhal of op weekend en sinds kort ben ik ook op twee wielen te spotten (al moet je snel kijken, want ik fiets best wel hard). Ik heb er superveel zin in!