ASAC

Amsterdamse Studenten Alpen Club » Bestuur

98e bestuur: “De touwtjes in handen”

Het bestuur van de Amsterdamse Studenten Alpen Club ontfermt zich over alle bestuurlijke taken van de ASAC en doet hetgeen nodig is de doelstelling van de ASAC te bereiken: “het doen beoefenen en bevorderen van de bergsport in de ruimste zin des woords”. Zo stuurt het bestuur o.a. commissies aan, organiseert activiteiten, onderhoudt interne en externe contacten met verenigingen en instanties en draagt zorg voor de materialen die nodig zijn. Daarnaast is het bestuur druk bezig met het aansturen van het organiseren van klimweekenden.

Heb je vragen aan het bestuur? Stuur een mailtje naar ons persoonlijk (zie persoonlijke mails bij voorstelstukjes) of naar ons allemaal (bestuur@asac.nl)!

Voorzitter

Hugo Veldhuis

voorzitter@asac.nl

Hoi allemaal! Ik ben Hugo, derdejaars natuurkunde/sterrenkunde student, maar nog belangrijker: super enthousiast om aankomend jaar jullie voorzitter te zijn! Ik klim nu bijna 9 jaar, ben de laatste 3 jaar bij de ASAC te vinden en vind het nog steeds fantastisch. Ook geef ik al een paar jaar de jeugd trainingen bij Top-It (in Rock Steady) en met zoveel tijd in klimhallen kom ik daar de leukste mensen tegen, het voelt echt als thuis. Hoe meer ik klimmen met mensen kan delen, hoe leuker het wordt en ik hoop jullie ook op zo veel mogelijk klimavonturen tegen te komen. Naast het klimmen hou ik van hiken in de natuur, bij het kampvuur zitten op de bivak, muziek luisteren (en soms maken), longboarden, spelletjes spelen, borrelen en taart eten natuurlijk. Ik heb enorm veel zin om komend jaar weer een jaar vol sport, avontuur en gezelligheid te maken en jullie daarin mee te kunnen nemen!
Secretaris

Vera van Hintum

secretaris@asac.nl

Hi allemaal! Ik ben Vera, student Wis- en Natuurkunde en jullie nieuwe secretaris. Bijna wekelijks ben ik wel te vinden bij de ASAC training en het liefst zo vaak mogelijk bij een klimweekendje. Ik zal aankomend jaar de ASAC ondersteunen in de grote administratie zodat achter de schermen alles soepel verloopt. Ik heb er super veel zin in! Ondanks dat ik als kind welgeteld drie keer had gekampeerd en nog nooit een echte berg had gezien, is dit na bijna twee jaar bij de ASAC goed rechtgetrokken en ben ik helemaal verliefd geworden op het klimmen en buiten zijn in de natuur. Verder hou ik ook enorm van spelletjes, lezen en een lekker biertje met vrienden. Ik hoop iedereen komend jaar beter te leren kennen bij gezellige activiteiten, in de klimhal of natuurlijk op de rots.
Penningmeester

Wieland de Kruif

penningmeester@asac.nl

Hoi. Ik ben Wieland, jullie penningmeester en ik zit komend jaar graag lekker bovenop de geldstromen van onze vereniging. Het al dan niet aanspreken van potjes en stashes is mij niet onbekend: zo bewaar ik al sinds jaar en dag een lays sensations thai sweet chili stash in mijn antieke bureau. Daarnaast, niet ongebruikelijk binnen de asac, word ook ik ervan verdacht stiekem in de klimhal te zijn ingetrokken. Tot slot: zodra je geen verkeerde afslagen meer neemt op de route naar Freyr (Google maps stug afwijzend) weet je dat het tijd wordt voor een bestuursfunctie dus bij deze.


Materiaal Commissaris

Maickel Hartlief

materiaal@asac.nl

Hallo ASAC! ik ben Maickel, de Matco van dit jaar. Twee jaar geleden werd ik geïmporteerd vanuit de GSAC en sindsdien is ASAC en nieuw thuis voor me geworden. Ik heb ontzettend veel zin om terug te geven aan de vereniging door voor al ons prachtige klimmateriaal te zorgen en zo jullie klimavonturen mede mogelijk te maken. Ook hoop ik op een dag instructeur te worden bij de ASAC, dus ik blijf nog wel even rondlopen. Tot klims!Weekend Commissaris

Mathilde van der Linden

weekend@asac.nl

Hey! Mijn naam is Mathilde, jullie nieuwe WeCo.  Aankomend jaar ga ik alle klim-en boulderweekendjes voor jullie organiseren! Ik heb afgelopen februari de ASAC leren kennen toen ik mee was als ski-instructeur met het NSAC-winterprogramma. Een enorme liefde voor de bergen & buitensporten had ik al, maar ik ben onwijs blij dat ik nu ook het klimmen heb ontdekt. Naast dat het een mega leuke, uitdagende & avontuurlijke sport is, ben ik ook blij dat er zo’n gezellige klim community bij hoort, waar ik me vanaf dag 1 mega op m’n plek voel. Ik heb het enorm naar m’n zin in Amsterdam, werk als hobby bij het Internationaal Theater Amsterdam & bij film- & theaterfestivals zoals IDFA en Oerol. Verder ben ik bezig met de master Rechten, conflicthantering & mediation. Ik kijk ernaar uit om allemaal leuke reisjes te organiseren en zelf nog veel meer te klimmen aankomend jaar! Ook lijkt me het gewoon een mega-ervaring om onderdeel te mogen zijn van het bestuur & diep de vereniging in te duiken. Zin in!!PR-Commissaris

Ann de Kanter

prcommissaris@asac.nl

Hoi! Ik ben Ann, de nieuwe PerCo. Ik klim nu vijf jaar en ik heb heel veel zin om het klimmen in Europa te blijven ontdekken. Mijn eerste ervaring met buitenklimmen was ook meteen het meest memorabel en ik hoop dit enthousiasme en deze ervaring te delen met de nieuwe ASACers door het organiseren van het retro-evenementen/weekenden! Verder ben ik een groot fan van voorklimvallen, dus kom naar mij op USC als je hier nog mee wil oefenen.
Commissaris Opleidingen

Josine Kronenberg

opleidingscommissaris@asac.nl

Hallo! Ik ben Josine, jullie nieuwe Commissaris Opleidingen! Sinds februari mag ik meegenieten van alle ASAC-activiteiten en mijn enthousiasme voor de ASAC is in deze korte tijd enorm gegroeid. Hoewel ik pas sinds februari ook actief aan het klimmen ben, heb ik van jongs af aan al kunnen genieten van mooie vakanties in de bergen. Ik heb daarom ook heel veel zin om mijn klimervaringen uit te breiden, zowel in de hal als op de rotsen, en me te omringen met mensen die ook zo van de berg- en buitensport houden! Naast klimmen, hou ik van wandelen, hardlopen en lekkere dingen koken/bakken :).

Ik kijk er naar uit om komend jaar mee te werken aan de organisatie van de weekenden en me samen met de opleidingscommissie in te zetten om zowel voor instructeurs als klimmers zo veel mogelijk mooie klimervaringen te creëren. Ik heb er zin in!