ASAC

Amsterdamse Studenten Alpen Club » Bestuur

97ste bestuur: Het leven is een feestje, maar je moet zelf de topropes uithangen.

Het bestuur van de Amsterdamse Studenten Alpen Club ontfermt zich over alle bestuurlijke taken van de ASAC en doet hetgeen nodig is de doelstelling van de ASAC te bereiken: “het doen beoefenen en bevorderen van de bergsport in de ruimste zin des woords”. Zo stuurt het bestuur o.a. commissies aan, organiseert activiteiten, onderhoudt interne en externe contacten met verenigingen en instanties en draagt zorg voor de materialen die nodig zijn. Daarnaast is het bestuur druk bezig met het aansturen van het organiseren van klimweekenden.

Heb je vragen aan het bestuur? Stuur een mailtje naar ons persoonlijk (zie persoonlijke mails bij voorstelstukjes) of naar ons allemaal (bestuur@asac.nl)!

Voorzitter

Femke van der Poel
voorzitter@asac.nl

Hoi allemaal!

Velen van jullie zullen mij nog niet kennen, maar ik ben Femke en zal komen jaar jullie voorzitter zijn. Ik ben pas sinds dit jaar lid bij de ASAC, maar het heeft meteen een plekje in mijn hart veroverd. Zoals iedereen hier hou ik natuurlijk enorm van klimmen en ik heb deze zomer ook eindelijk voor het eerst het alpineren uitgeprobeerd. Naast het klimmen studeer ik bewegingswetenschappen, speel ik af en toe gitaar en eet ik vooral heel veel hagelslag. Ik ben verslaafd aan alles wat met berg- en buitensport te maken heeft en mij kan je dan ook niet blijer maken dan met een leuke groep mensen te kamperen in de buitenlucht. (Tenzij er taart mee is, dan wordt ik nog blijer).
Ik heb super veel zin om iedereen te leren kennen en me een jaar lang in te zetten voor alles wat er komt kijken bij deze vereniging. Tot in de klimhal of op de rots!!

Liefs,

Femke

Secretaris

Roos Ritmeester
secretaris@asac.nl

Hee Allemaal!
Misschien kennen jullie mij, maar het is niet gek als dat niet zo is. Ik ben Roos, eerstejaars ASAC’er en ik heb het voorrecht om vanaf januari jullie nieuwe secretaris te zijn voor een halfjaar! Ik heb er ontzettend veel zin in. Hoewel ik nog helemaal niet lang boulder of klim, is het niet meer uit mijn leven weg te denken. Het was liefde op het eerste gezicht. Ik ben nu zeker wel 3 keer per week in de klim- of boulderhal te vinden en sleep het liefst iedereen mee. Verder hou ik van lezen, muziek maken (gitaar, piano, ukelele, harp), spelletjes (winnen), buiten in de natuur zijn en leuke dingen doen met vrienden. Op het moment heb ik een tussenjaar die ik vul met werken, commissies en nu dus ASAC-bestuur. Ik kan niet wachten om jullie allemaal nog beter te leren kennen! 🙂

Groetjesss,

Roos

Penningmeester

Arend Geerlofs
penningmeester@asac.nl

Heyhey allemaal, 

Ik ben Arend en ik ben super enthousiast om dit jaar in het bestuur te zitten als penningmeester. Sommige van jullie kennen mij misschien al van het gala, de BiBaBoCoBorrels, als retro-ouder, op klimweekend of een van de andere leuke ASAC-activiteiten waar ik erg van genoten heb. Ik heb super veel zin om volgend jaar bij te gaan dragen aan het mogelijk maken van deze activiteiten en de ASAC voor iedereen zo leuk mogelijk te maken :). Al hoewel ik pas een jaar echt actief aan het klimmen ben, ben ik opgegroeid met jaarlijkse vakanties naar de alpen en andere berggebieden en word ik dan ook wel mega blij van het alleen al zien van heuvels. Naast het klimmen hou ik ook heel erg veel van voetballen, leren ukelele te spelen en alle andere mogelijke avonturen die het leven te bieden heeft.

Ik heb er zin in om jullie dit jaar allemaal te zien 🙂

Arend / ahrend / ah

WeCo

Jasper Mulder
weekend@asac.nl

Hey berggeiten en slingerapen,

Ik ben Jasper, AI-student, en je nieuwe weekendcommissaris! De meesten zullen mij nog niet kennen, aangezien ik pas een paar maanden lid ben van ASAC. Ook al is het nog zo kort, ik ben nu al super enthousiast over alle leuke, aardige mensen die ik heb ontmoet bij allerlei ASAC-activiteiten.

Ik kijk er naar uit om mijn beperkte klimervaring (lees: boulderen) uit te breiden met veel mooie klimweekenden. Verder houd ik erg van wandelen, (bord)spelletjes en af en toe een lekker biertje.
Ik hoop velen van jullie het komende jaar te ontmoeten in mooie klimgebieden, of gewoon in de klim-/boulderhal natuurlijk!

Groetjes,
Jasper

MatCo

Rosa Woerde
materiaal@asac.nl

Hoi!

Ik ben Rosa, de MatCo van het bestuur. Echt-echt-echt superleuk!! De ASAC is voor mij een plek waar ik mensen ontmoet die mijn passie voor de bergen en klimmen delen. In deze wereld wil ik dieper en dieper duiken, vandaar mijn wens om lid te worden van het bestuur. Mijn favoriete plek is de buitensportwinkel, ik hou van organiseren en ordenen, ik krijg een kick van het materiaal… Kortom, ik voel me vereerd MatCo te mogen zijn. Ik ga heel veel leren en hoop jullie bij zo veel mogelijk weekenden/vakanties/tripjes/cursussen te kunnen ondersteunen met materiaal. Los van klimmen zijn mijn favoriete activiteiten kamperen, wandelen, dansen en lange spraakberichten uitwisselen met vrienden 🙂 

Groetjes,
Rosa

PerCo

Myrthe Tetteroo
prcommissaris@asac.nl

Hoi allemaal,

Ik ben Myrthe! Ik studeer rechten en ik heb er een heleboel hobby’s naast. Zo lees ik graag, ik schrijf (lang niet elke dag) in een dagboek, ik haak knuffels, ik ben aan het leren naaien en ik onderneem graag dingen met vrienden. Qua sporten doe ik (soms) aan paaldansen en natuurlijk klimmen! Ik ben bij de ASAC gekomen voor de gezellige mensen met de heerlijke klimvibe:) Dat hoop ik dus ook vooral mee te maken als bestuurslid dit jaar. Ik ben erg benieuwd wat dit jaar me allemaal gaat brengen en ben er helemaal klaar voor.

Commissaris Opleidingen

Cécile Baartman
opleidingscommissaris@asac.nl

Lieve ASACers,

Wellicht kennen jullie mij al, want ik loop alweer een tijdje rond bij de ASAC. Ik zal mezelf toch netjes voorstellen; Ik ben Cécile en ik ben jullie allereerste COOP. Als COOP zal ik de schakel zijn tussen het bestuur, en dan met name de WeCo, en de opleidingscommissie. Ik hoop onder andere het proces van weekenden plannen soepeler te laten verlopen en hopelijk veel blije instructeurs met hun (nog blijere?) klimmers in de rots te zien. Zelf hang ik ook graag in de rots en reis meerdere weekenden per jaar af naar leuke klimgebiedjes. In de zomer probeer ik ook vaak lekker lang naar de Alpen te gaan. Ik ben ook altijd wel in voor een feestje en het ASAC bestuur wordt zeker wel feesten ook met mijn mede Siboga-chickies in het bestuur. Tot in de klimhal/rots! 

Groetjes,
Cécile