ASAC

Amsterdamse Studenten Alpen Club » ASAC Webshop

ASAC Webshop

Hi allemaal,

Je kan vanaf nu je favoriete kleding kopen om te showen op (toekomstige) weekenden, diessen, op straat of gewoon lekker thuis.

Je kan bestellen via deze form: https://forms.gle/ZN7oXLoPQZm3we466

Hieronder vind je de volgende leuke topspullen.

Het rugdesign voor alle merch in deze editie:

SHIRTS [€6,-]

Het zijn slimfit modellen, niet te strak, niet te los. Perfect om in te klimmen of te showen als allerdaagse t-shirt. Deze shirts worden nu ook standaard uitgedeeld aan nieuwe retroleden.

TRUIEN [€15,-]

Door de grote populariteit van de ASAC truien van vorig jaar, staan ze er dit jaar weer bij (maar alleen in donker groen). Dit unisex model is perfect als warme trui voor binnen en buiten.

HOODIES [€20,-]

Maar! Dit keer hebben we ook een ASAC hoodie versie van de truien. En van wat ik heb gehoord is dit een echte aanrader!

TANKTOPS [€6,-]

Ook de tanktops zijn er weer bij! Ook deze zijn een slimfit model en zijn perfect voor een zomerse klimsessie of uberhaupt met lekker weer. (De man/vrouw versies verschillen van elkaar qua model.)

MUTS [€13,-]

Goed geinsuleerde donker groene muts (zelfde kleur als de nieuwe shirts) voor (echt) winterse dagen, geborduurd met het normale logo.

BUFF [€10,-]

Je zal ervan versteld staan hoeveel warmte er schijnbaar verloren gaat via de nek. Met name als er een koud windje staat. Multifunctioneel as can be, kan de buff naast als sjaal of haarelastiek ook gebruikt worden als muts. Zoveel functionaliteit in zo’n klein lapje stof, dat is de ultieme combinatie van comfort & lightweight.

Wil je weten welke modellen het precies zijn, contact je PeRCo: +31 6 41557096

Disclaimer: wie het eerst komt wie het eerst maalt, en op is op voor als er een limiterende voorraad is, dus bestellen geeft geen garanties! Ook kunnen de prijzen lichtelijk veranderen, maar we gaan uit van een niet al te grote variatie.

——————————————————————————————————————-

Ook zijn de oude artikelen nog beschikbaar in sommige maten. Hieronder zie je een paar daarvan en zou geweldig zijn als ze volledig weg kunnen. App hiervoor je PeRCo: +31 6 41557096

ASAC Sokken (€8,-)

Zoals zeer overtuigend aangetoond in bovenstaand figuur, worden alle ASACers, die door hun wereldwijsheid opgedaan tijdens sketchy klimtours mentaal ouder zijn dan hun studentenlichaam doet vermoeden, erg blij van mooie sokken en speciaal daarom bestaan er nu speciale ASAC-sokken. Dit zijn geen sokken van flutkwaliteit, maar houden daadwerkelijk je voeten warm in de sneeuw. Natuurlijk is de beste alpiene kleding fluorescerend en vandaar de mooie felgroene kleur. Hieronder bewijst onze fashionman Jesse dat de ASAC-sokken jouw outfit helemaal afmaken.

De sokken zijn alleen beschikbaar in maat 41-43.

————————————-

Het ASAC-shirt (2017 model) (€5,-)

Het welbekende ASAC-shirt. Mocht je ‘m kwijt zijn, niet getreurd: er licht een hele voorraad in het hok. Quizvraag: wie showt hieronder het ontwerp van de rugzijde?