ASAC

Amsterdamse Studenten Alpen Club » ASAC Webshop

ASAC Webshop

Hi allemaal,

Gefelicitaart! Onze vereniging bestaat 95 jaar! Om dat te vieren kunnen jullie de nieuwe merch bestellen! We zijn lang bezig geweest met het maken van een nieuw design voor op deze batch (die was al eerder gedeeld in de app). Je kan vanaf nu dus je favorite kleding en speeltjes kopen om te showen op (toekomstige) weekenden, diessen, op straat of gewoon lekker thuis.

Voor het lustrum hebben we nu ook een Kuksa en Opinel mes (beide gegraveerd!)

Je kan bestellen via deze form: https://forms.gle/ZN7oXLoPQZm3we466

Hieronder vind je de volgende leuke topspullen.

Het rugdesign voor alle merch in deze editie:

SHIRTS [€6,-]

In deze editie hebben we een nieuw logo gemaakt voor de algemene ASAC shirts, new and improved model. Het zijn slimfit modellen, niet te strak, niet te los. Perfect om in te klimmen of te showen als allerdaagse t-shirt. Deze shirts worden nu ook standaard uitgedeeld aan nieuwe retroleden.

TRUIEN [€15,-]

Door de grote populariteit van de ASAC truien van vorig jaar, staan ze er dit jaar weer bij (maar alleen in donker groen). Dit unisex model is perfect als warme trui voor binnen en buiten.

HOODIES [€20,-]

Maar! Dit keer hebben we ook een ASAC hoodie versie van de truien. En van wat ik heb gehoord is dit een echte aanrader!

TANKTOPS [€6,-]

Ook de tanktops zijn er weer bij (ook deze keer in een ander model)! Ook deze zijn een slimfit model en zijn perfect voor een zomerse klimsessie of uberhaupt met lekker weer. (De man/vrouw versies verschillen van elkaar qua model.)

Compleet nieuw in deze merch editie zijn:

MUTS [€8,-]

Goed geinsuleerde zwarte muts voor (echt) winterse dagen, geborduurd met het normale logo.

KUKSA (houten cup) gegrafeerd! [€9,-]

Dit is zo’n scandinavische houten cup, gegrafeerd met het normale ASAC logo, speciaal voor het lustrum! Per traditie moet je de cup aan iemand geven om geluk te krijgen, dus deel het met je favoriete ASAC’er. Lekker om als kop thee of bierglaasje te gebruiken!

OPINEL MES (N°7) persoonlijk gegrafeerd! [€9,-]

Een aantal jaar geleden hadden we ook opinel messen. Deze RVS messen zijn niet te missen op camping trips en weekenden! Zet er ook je eigen persoonlijke grafering op!!

TOUGH TAGS [€8,- per vel]

We willen natuurlijk ook niet dat je spullen voor altijd kwijtraakt, daaom kan je ook in deze editie weer je labels bestellen die je op je eigen materiaal kan plakken. (meer info in de google form)

Wil je weten welke modellen het precies zijn, contact je PeRCo: +31648411527

Disclaimer: wie het eerst komt wie het eerst maalt, en op is op voor als er een limiterende voorraad is, dus bestellen geeft geen garanties! Ook kunnen de prijzen lichtelijk veranderen, maar we gaan uit van een niet al te grote variatie.

——————————————————————————————————————-

Ook zijn de oude artikelen nog beschikbaar in sommige maten. Hieronder zie je een paar darvan en zou geweldig zijn als ze volledig weg kunnen. dit kan je apart doorgeven op de form of aan je PeRCo of MatCo.

ASAC Sokken (€8,-)

Zoals zeer overtuigend aangetoond in bovenstaand figuur, worden alle ASACers, die door hun wereldwijsheid opgedaan tijdens sketchy klimtours mentaal ouder zijn dan hun studentenlichaam doet vermoeden, erg blij van mooie sokken en speciaal daarom bestaan er nu speciale ASAC-sokken. Dit zijn geen sokken van flutkwaliteit, maar houden daadwerkelijk je voeten warm in de sneeuw. Natuurlijk is de beste alpiene kleding fluorescerend en vandaar de mooie felgroene kleur. Hieronder bewijst onze fashionman Jesse dat de ASAC-sokken jouw outfit helemaal afmaken.

De sokken zijn alleen beschikbaar in maat 41-43.

————————————-

Het ASAC-shirt (2017 model) (€5,-)

Het welbekende ASAC-shirt. Mocht je ‘m kwijt zijn, niet getreurd: er licht een hele voorraad in het hok. Quizvraag: wie showt hieronder het ontwerp van de rugzijde?————————————-

De ASAC-buff (€15,-)

Afgelopen januari ging ik met een groep TSACers en een ESACer buitenklimmen in Duitsland. Fantastisch plan, behalve dat ik mijn ASAC-buf was vergeten. De volgende quote van de ESACer, die wel een buf bij zich had, beschrijft mijn gevoel tijdens dit weekend precies:
“Je realiseert je nooit dat buffs handig zijn, tot je er een hebt. Dit weekend heb ik steeds mijn buff gedragen, behalve toen ik mijn haarelastiekje kwijt was en mijn buff daarvoor gebruikte. Dat was het enige moment tijdens dit weekend dat ik het koud had.”
Je zal ervan versteld staan hoeveel warmte er schijnbaar verloren gaat via de nek. Met name als er een koud windje staat.
Multifunctioneel as can be, kan de buff naast als sjaal of haarelastiek ook gebruikt worden als muts of als je een bank wil overvallen, zoals Jelle hieronder laat zien. Zoveel functionaliteit in zo’n klein lapje stof, dat is de ultieme combinatie van comfort & lightweight.