ASAC

Amsterdamse Studenten Alpen Club » ASAC Webshop

ASAC Webshop

Elk jaar bestelt de ASAC een hoop merch, maar een deel hiervan ligt al lange tijd in het hok te verstoffen. Vandaar deze ASAC Webshoppagina. Koop via deze pagina overgebleven merch! Binnekort, door de questionnare, komen er ook nieuwe artikelen, dus wacht in spanning af…

Let op: vanwege corona worden merchandise in de ASAC-kist gelegd als je deze hebt besteld. Je zal dan een mailtje of appje krijgen als je deze kunt ophalen.

Disclaimer: wie het eerst komt wie het eerst maalt, en op is op, dus bestellen geeft geen garanties.

Je kan bestellen via deze form: https://forms.gle/ZN7oXLoPQZm3we466

——————————————————————————————————————-

ASAC Sokken (€10,-)

Zoals zeer overtuigend aangetoond in bovenstaand figuur, worden alle ASACers, die door hun wereldwijsheid opgedaan tijdens sketchy klimtours mentaal ouder zijn dan hun studentenlichaam doet vermoeden, erg blij van mooie sokken en speciaal daarom bestaan er nu speciale ASAC-sokken. Dit zijn geen sokken van flutkwaliteit, maar houden daadwerkelijk je voeten warm in de sneeuw. Natuurlijk is de beste alpiene kleding fluorescerend en vandaar de mooie felgroene kleur. Hieronder bewijst onze fashionman Jesse dat de ASAC-sokken jouw outfit helemaal afmaken.

De sokken zijn alleen beschikbaar in maat 41-43.

————————————-

Het ASAC-shirt (€10,-)

Het welbekende ASAC-shirt. Mocht je ‘m kwijt zijn, niet getreurd: er licht een hele voorraad in het hok. Quizvraag: wie showt hieronder het ontwerp van de rugzijde?————————————-

De ASAC-buff (€15,-)

Afgelopen januari ging ik met een groep TSACers en een ESACer buitenklimmen in Duitsland. Fantastisch plan, behalve dat ik mijn ASAC-buf was vergeten. De volgende quote van de ESACer, die wel een buf bij zich had, beschrijft mijn gevoel tijdens dit weekend precies:
“Je realiseert je nooit dat buffs handig zijn, tot je er een hebt. Dit weekend heb ik steeds mijn buff gedragen, behalve toen ik mijn haarelastiekje kwijt was en mijn buff daarvoor gebruikte. Dat was het enige moment tijdens dit weekend dat ik het koud had.”
Je zal ervan versteld staan hoeveel warmte er schijnbaar verloren gaat via de nek. Met name als er een koud windje staat.
Multifunctioneel as can be, kan de buff naast als sjaal of haarelastiek ook gebruikt worden als muts of als je een bank wil overvallen, zoals Jelle hieronder laat zien. Zoveel functionaliteit in zo’n klein lapje stof, dat is de ultieme combinatie van comfort & lightweight.