ASAC

Amsterdamse Studenten Alpen Club » Berichten December

Agenda

1 december – Snowworld Zoetermeer met de Sportco
3 december – Spietklimmen in Mountain Network. Geef je op voor een persoonlijk gedicht van de Sint voor jou!
6 december – 4e en laatste Alpenco-challenge @ Centraal
7 december – TSAC Klimmen in Twente & TSAC-Dies
20 december – Kerstborrel @ centraal
30 december – SSA Olieballen Futsaltoernooi
28 februari – Yeti Dies

ASAC MERCH

Lieve ASAC’ers: ER IS WEER ASAC-MERCH! Bestel nu jouw ASAC-kleding. Dit jaar hebben we het volgende assortiment voor jullie samengesteld:

* de welbekende ASAC-trui, dit jaar in de kleur Bottle Green

* De supercomfy ASAC-sokken

* De superkast ASAC-tanktop

* De klassieke ASAC-buff

Bestel je merch via de link onder het kopje Voor Leden -> (Inschrijf)links. In het inschrijfformulier vind je de gedetailleerde informatie. Deadline 7 december.

ASAC Surfweek
De kogel is door de kerk! We gaan tussen 19 en 27 januari de kust van Ericeira onveilig maken. Dit doen we vanuit het Ericeira 55 hostel (http://ericeira55.com/), waar je voor louter 12 euro per nacht al een bed hebt. Je kunt er surflessen nemen, surfgear huren en er is transport naar allerlei stranden. Vanuit Amsterdam kan je met Transavia voor ongeveer 80 euro en met Easyjet voor 63 euro(20-27 januari) heen en weer naar Lissabon, en vanaf het vliegveld ben je binnen 30 minuten trein/bus/shuttle in Ericeira! Rond deze tijd van het jaar is het tussen de 15-20 graden terwijl het in Nederland waarschijnlijk 2 graden is en regent. Voor de voorpret: https://www.youtube.com/watch?v=po65M-8dCdo Wij gaan direct boeken! Ga je ook mee? Laat het even weten via de link op de pagina Voor Lede

OC zoekt nieuwe leden

Beste leden, 

De opleidingscommissie (OC) is op zoek naar een nieuw commissielid. De OC heeft een overkoepelende taak bij het organiseren van cursussen, organiseert bijscholingen en houdt overzicht van het opleidingsniveau van leden en kader. Dit gebeurd in overleg met bestuur en kaderleden.

Op enkele piekmomenten na, bijvoorbeeld tijdens een OVM cursus, is het werk niet tijdsintensief. Omdat veel dingen ééns of twee-jaarlijks terug keren is het wél handig als je van plan bent je meerdere jaren er op toe te leggen. Denk daarom voor je een mailtje stuur even na over de volgende punten:

  1. We vragen dat je van plan bent echt een tijdje in de OC te blijven, (> 1-2 jaar).
  2. We vragen dat je minimaal OVS hebt behaald bij de ASAC
  3. Ben je al minstens 1 jaar lid en ook betrokken geweest bij de ASAC?

Lijkt het je leuk om mee te helpen met één van deze taken laat het dan weten in een mailtje naar opleiding@asac.nl! We horen het graag ☺. Groetjes van de OC!

Alpiene Instructeursopleiding
Met vreugd kunnen wij mededelen dat we in 2020 weer een alpiene instructeurs opleiding organiseren. De inschrijvingen zijn geopend t/m 5 januari 2020.
Zegt het voort, zegt het voort! 

Groeten, 
De Alpiene Opleidingscommissie Zomer