ASAC

Amsterdamse Studenten Alpen Club » Berichten Januari

Agenda

10 januari –   Blinddate/klimborrel
12 januari –   Stijldansworkshop       
24 januari –   ASAC Gala 
31 januari –  ESAC Dies
1-2 februari – Bivak Weekend
21 februari – SSA Amsterdams Studenten Sportgala
28 februari –  Yeti Dies
29 februari – GSAC Dies
29 feb-1 maart – Oelala Verassingsweekend 
6 maart –  LSAC Dies
14 maart – NijSAC Dies
21 maart –   Selectiedag zomerprogramma NSAC
28 maart – ASAC Dies

ASAC-Gala

Lieve klimmers, 

Na alle tentamens en feestdagen breekt er weer een rustige periode aan, gelukkig is er een jaarlijks evenement om de saaie wintermaanden door te komen. Het ASAC gala! In 2020 gaat dit schittermagische feest gepaard met 2 leuke side events. De blinddate/klimborrel op 10 januari om 20.00 en een stijldansworkshop op 12 januari om 16.00. 

Om deel te nemen aan deze activiteiten moet je je wel aanmelden, de galacie heeft dit makkelijk voor jullie gemaakt door alles in één aanmeldformulier te verzamelen. Aanmelden voor de blinddate-klimborrel kan tot 9 januari 12.00.

De inschrijvingen voor het galadiner sluiten 19 januari 12.00! 

Aan de dansworkshop kun je ook deelnemen  als je niet naar het gala komt, daarom hierbij apart de link om je daarvoor aan te melden. Let op, de deadline is 7 januari!

Bericht van de NSAC ZP-commissie

Die onvergetelijke zonopkomst en dat gevoel wanneer je op de top aankomt zijn met niets te vergelijken. Je vergeet helemaal dat je om half vijf bent opgestaan en je benen moe zijn. De NSAC organiseert ook dit jaar weer verschillende cursussen waar deze gedachtes zeker door je hoofd zullen gaan.

De eerst stapjes met stijgijzers en pikkel of heb je al meer ervaring en wil je graag verder leren? Er zijn cursussen voor ieder niveau! De inschrijvingen voor het zomerprogramma zijn open. Kijk op de website voor meer informatie.

De voorbereiding voor de kick-off dag van 21 Maart zijn ook al volop bezig. We zijn daarvoor op zoek naar leden die willen helpen tijdens deze dag. We zijn op zoek naar mensen die al eens een cursus gedaan en en graag begeleider van een groepje zijn tijdens de kick-off dag. Daarnaast hebben we ook de hulp van instructeurs nodig om de verschillende handelingen en technieken te checken. Zin om te helpen op 21 Maart? stuur Karlijn (de Wit) dan een berichtje!

Lang zal de ESAC leven!

Dear boys and girls,

Once upon a dream…..

It was time for a party where we let it go to inifinity and beyond! We’ll take you to a whole new world on january the 31st. You only have to go the distance to Eindhoven. Let’s make an incredible party, because we’re all in this together! 

Hakuna matata
Esac Dies(ney): 31 january 20:00
Demos: Keizersgracht 17, Eindhoven
Tickets: 3 euro’s buy at door.

For more information and updates check the Facebook event.

Met alpiene groet,
Het ESAC bestuur.

SSA triatlonpas

Dear students,

Are you looking to challenge yourself in 2020? Join the first edition of the triathlon pass! With this pass you can train 19 times split between three different clubs: SKITS (roadcycling), Aquila (running) and SPONS (swimming). You will train for a 1/4 triathlon with superb sportive students every week and stimulate each other to make the best of yourself.

Besides the weekly training moments you can join the cozy drinks and you will take a look at the three clubs. Have a taste, become super fit and join!

For a bigger overlook, de price and content check the site.

Kind regards, 
The board of the triathlon commission 2019-2020
Emma Snijders & Anne-linde Paans

Bericht van het USC

https://usc.uva.nl/sport/klimmen-zelfstandig/

Check het vrijklimrooster voor USC vanaf nu op deze pagina!

Onze website heeft een update gehad. We hebben nu 2 pagina’s voor het klimmen: klimmen – zelfstandig en klimmen-cursussen. Voor het vrijklimrooster kan je vanaf nu klimmen-zelfstandig checken.

Tussen 20 en 28 januari (8.00-17.00) zijn er werkzaamheden en kan er beperkt of niet geklommen worden. Zie het rooster. Als dit eenmaal hangt gaat het wel echt wat opleveren, want er wordt een gloednieuwe koelinstallatie aan het plafond opgehangen. In de zomer dus ook lekker cool klimmen!

Met sportieve groet,

Bas Visscher

Coördinator Klimmen