ASAC

Amsterdamse Studenten Alpen Club » Berichten Mei

Solliciteer voor het nieuwe bestuur!

Lieve leden,

Ook in deze gekke tijden staat de vereniging niet stil. Ons bestuursjaar is al over de helft en het wordt dus tijd om op zoek te gaan naar opvolgers!

Wil jij nieuwe leden onder je hoede nemen, spelen met cijfers, andere besturen leren kennen, iedereen binnen de vereniging kennen en je voor de rest van je leven in ieder gesprek kunnen mengen door te zeggen: “Toen ik bestuur was…”?
Oftewel, wil jij deel uitmaken van het volgende ASAC bestuur?

Stuur dan uiterlijk 4 mei een mail naar bestuur@asac.nl met een korte motivatie en in welke functie(s) je jezelf ziet shinen.
Iedereen is welkom om een mail te sturen en we kijken erg uit naar de reacties!

Wordt jij deel van lustrumbestuur ’95?!

Liefs namens jullie huidige bestuur,
Deusa Knoope

Convo

Aan het eind van dit jaar zal wederom een Convo gepubliceerd worden! Voor wie dat niet weet: de Convo is het ASAC-jaarboek, vol leuke verhaaltjes over de ASAC en de activiteiten van afgelopen jaar. Heb jij iets leuks meegemaakt met de ASAC? Heb jij een idee voor een mooie quiz of grappige column? Heb jij deze quarantainetijd besteed aan een prachtige kunstzinnige illustratie van jouw liefde voor klimmen? Of heb je een idee voor een andere bijdrage aan de Convo? Neem contact op met de Perco! (prcommissaris@asac.nl). Alle ideeën zijn welkom!! English or Dutch (or purely visual) contributions to the convo, it’s all possible. Kijk voor inspiratie ook eens de Convo van vorig jaar in: https://asac.nl/convo-2/.

For this year’s convo I would also like to write an article summarizing your funniest, most exciting and most memorable ASAC-memories of last year. Please fill out the form that can be found under ‘(Inschrijf)links’, which doesn’t (have to) take long. Thanks a lot!