ASAC

Amsterdamse Studenten Alpen Club » Berichten November

2-3 November –  Chocomel-in-de-Chavee
8-9 november –   BOTS (lees verder voor meer info)
9 november  –  ASAC Open Boulder (10.30-19.00)
14 november – Gamenight, georganiseerd door de Acsie
16 november –  USAC DIES
23 november  – NSKB (lees verder voor meer info!)
23 november – Klimmen in Mountain Network Leeuwarden, georganiseerd door de Sportco!
27 november – 17:30 – 19:00 Retro Reunion Trampoline Jumping; vanaf 20:00 Piratenborrel @ Oerknal
30 november – Intersaciaal klimmen in Neoliet Utrecht, georganiseerd door de USAC en WSAC IBEX
1 december – Wintersporten in Snowworld georganiseerd door de Sportco!
3 december – Spietklimmen in Mountain network (let op dit staat verkeerd in de weekmail)
7 december  –  TSAC DIES
30 december – SSA Olieballen Futsaltoernooi

Alle inschrijfrinks voor evenementen kan je vinden op de pagina Voor Leden -> (Inschrijf)links.

Berichten van de Perco
Hoi lieve klimmers! Deze keer heb ik maar liefst 5 mededelingen voor jullie:

Ten eerste, mocht jij de retroperiode ook zo gezellig hebben gevonden als ik, houd dan 27 november vrij in je agenda: dan organiseer ik Retro Reunion Trampoline Jumping – Trampolinespringen bij trampohal VROG! Het is 18:00-19:00 (17:30 verzamelen bij USC) en voor retroleden en -mentoren van afgelopen september helemaal gratis! Andere ASACers zijn ook zeer welkom en betalen 6.50. Hoop om jullie allemaal daar te zien! Vervolgens om met z’n allen gezellig uit te rusten is er vanaf 20:00 de Acsie Piratenborrel in de Oerknal.

Ten tweede, wil jij opnieuw zo’n retroperiode meemaken maar ben je (helaas ;p) al ASAC-lid? Word dan Retromentor van de retro van Februari 2020! Stuur me een appje of mail me op prcommissaris@asac.nl!

Ten derde: je kan dit jaar stemmen op de kleur van de nieuwe ASAC-trui! Het model zal hetzelfde zijn als vorig jaar. Naast de trui zal er nog andere merch komen, dit zal binnenkort bekend worden gemaakt, dus houd de weekmail in de gaten 😉  

Ten vierde: Toughtags bestellen! Bestel je toughtags voor het nieuwe seizoen om niet al je klimmateriaal kwijt te raken tijdens de weekenden! deadline is 27 november.

Ten vijfde en laatste ben ik ook bezig met het vullen van de nieuwe Convo. Voor wie dit prachtige concept nog niet kent: de Convo is het ASAC jaarboek. Complimenten naar Aysen en het vorige bestuur voor de vorige convo, die ik met veel plezier heb gelezen (nog niet onder ogen gehad? Check https://asac.nl/convo-2/) en de convo van dit jaar moet daar zeker niet voor onderdoen! Vind jij het leuk om te schrijven en heb je genoten van een fantastisch ASAC-event, ander klimevent of gewoon iets leuks ASAC- of klimgerelateerds te vertellen? Stuur me een appje of mail naar prcommissaris@asac.nldat je er een stukje over wil schrijven voor de nieuwe convo!

Alle inschrijf- en merchlinks zijn te vinden onder Voor Leden -> (Inschrijf)links!

ASAC Upcoming Events App
Wil jij op de hoogte blijven van de evenementen die worden georganiseerd door de ASAC? Word lid van de ASAC Upcoming Events-Whatsappgroep. Hierin post Deusa regelmatig belangrijke info over ASAC-evenementen. Niemand anders kan erin posten, dus geen spam en wel op de hoogte blijven! Word lid via de link op de pagina Voor Leden -> (Inschrijf)links.

Acsie zoekt nieuwe leden!
De Acsie is op zoek naar nieuwe leden! De Acsie organiseert fantastische activiteiten, zoals de Bier Boulder Barbecue, Happen en Trappen, de Halloweenborrel, gamenights en Spietklimmen, die de ASAC een stuk gezelliger maken. Als je geïnteresseerd bent of vragen hebt, neem contact op met de leden! Je kan de leden en het Acsie mailadres vinden onder het kopje Commissies.

Intersaciaal klimmen
Ook altijd willen weten hoe goed die andere SAC leden nou werkelijk kunnen klimmen? Of wil je gewoon je SAC familie wat uitbreiden? Dan is dit je kans! USAC en WSAC Ibex hebben intersacciaal  klimmen bij Neoliet in Utrecht geregeld. Neem al je vriendjes en vriendinnetjes van je SAC mee en kom met z’n allen naar Utrecht.

Het zal vanaf 15:00 plaatsvinden op 30 november en er is tijd om erna met elkaar die ene moeilijke route te bespreken, een slaapplek voor tijdens een dies te regelen of gewoon om even lekker bij te praten.

De toegangsprijs is €9,75

(We willen graag een goede inschatting geven aan Neoliet hoeveel mensen er komen, dus indien mogelijk zet jezelf op aanwezig op het FB evenement)Wij hebben er zin in! We hopen jullie ook!!!
Groetjes USAC & WSAC IBEX

Olieballen futsaltoernooi
Omcirkel 30 december maar vast in je agenda, want het lekkerste zaalvoetbal toernooi van het jaar komt er weer aan! Het SSA Oliebollen Futsaltoernooi!

Dit jaar zijn er weer 2 competities:de PROliebollencompetitie en de Oliebollencompetitie. Bij beide kun je gedurende de hele dag je energie bijvullen met heerlijke, versgebakken oliebollen!

De kaartverkoop start op 18 november. Wees er snel bij, want per competitie zijn er maar 10 plekken.

Spietklimmen
Dames en heren van de ASAC
Het is bijna weer tijd voor de rode baas
Je weet wel, die man met die baard
Ties?! Natuurlijk niet! Sinterklaas!

Dat gaan we vieren uiteraard
Niet met pepernoten en ook niet met speculaas
Want daarvan wordt je log en dik
En dat is een verschrikkelijk aanblik

Nee, dames en heren van de klimmerij
Op 2 december is de Sint even van ons
En gaan wij spietklimmen in een van onze klimsalons
Mountain Network it is, zijn jullie erbij?

Eerst zullen we als veertjes de wand op vliegen
Met zo min mogelijk kilo’s aan je vingerkootjes
Daarna, vooruit, ik zal er niet om liegen
Wordt de winnaar beloont met pepernootjes

Vervolgens zal de Sint gedichtjes voorlezen
En iedereen maakt kans op een presentje
Echter moet je met inschrijven wel op tijd wezen
Want de Sint is maar een druk ventje

Daarnaast heeft de Sint bezuinigd
En moet je zelf voor 5€ een cadeautje halen
Daarmee kan je een ander laten stralen
En krijg je van de Sint een gedicht

Iemand anders heeft dan hopelijk 
Ook een leuk cadeautje voor jou gehaald
Waarvoor ‘ie ongeveer hetzelfde bedrag heeft betaald
Anders zit je weer met dat gezeik

Bericht van de Sportcommissie
De sportcommissie (jaja, een nieuwe commissie bij de ASAC) organiseert haar eerste twee evenementen: wintersporten in de grootste indoorhal van Nederland, en de Eiger Noardwand beklimmen. Dus, wil je je voorbereiden op de winter om niet stuntelend de eerste piste van het seizoen af te dalen? Of denk je, die klimhal in Leeuwwarden (met meerdere auto-belay klimspellen én een toffe voorklimwand) wil ik nou toch echt wel een keertje in het echt zien? Kom dan mee met de sportcommissie! Inschrijflinks zijn te vinden onder Voor Leden -> (Inschrijf)links.