ASAC

Amsterdamse Studenten Alpen Club » Berichten van April

Agenda

Vrijdag 3 april – Online spelletjesavond! 20:00, locatie: de ASAC Discordserver. Meer info vind je in de Upcoming Events-app en op de pagina (Inschrijf)links.

Donderdag 16 april: ASAC Filmavond via Discord. Film start om 8:15.

20 april: bestuursinteresseborrel.

ASAC Discord

Komende tijd zullen wij regelmatig borrels organiseren via de ASAC Discord. Check de pagina (Inschrijf)links voor de link naar de ASAC Discord en houd de Upcoming Events-whatsappgroep in de gaten voor de aankondegingen! De link naar de Upcoming Events-whatsappgroep kan je ook vinden op de pagina (Inschrijf)links (onder Voor Leden).

Bestuursinteresseborrel

Lieve allemaal,
Jullie huidige bestuur is op zoek naar opvolgers! Lijkt het je leuk om een jaar lang al het ASAC materiaal te beheren, de held van de vereniging te zijn door alle weekenden te organiseren, ben je gek op getallen of schrijven, wil jij anderen net zo’n leuke retro periode geven als je zelf hebt gehad, durf je het aan om een jaar lang het aanspreekpunt van de vereniging te zijn of ben je enthousiast genoeg om alle commissies aan te sturen en borrels te organiseren?

Laat het ons weten!

20 april om 21.00 organiseren wij een online bestuursinteresseborrel, hier kun je al je vragen kwijt over wat elke functie nou eigenlijk inhoud en met alle huidige bestuursleden kletsen over gedeelde passies.

We hopen je te zien op 20 april!

ASAC Challenges

De Acsie en sportcie werken samen! Met gezamelijke input zullen ze wekelijks 7 leuke uitdagingen bedenken. Mail de foto’s van jouw uitvoering naar de vicevoorzitter om ze terug te zien in de volgende weekmail!
Wie aan het eind van de quarantaine-/coronatijd de meeste uitdagingen heeft uitgevoerd, krijgt uiteraard een leuke prijs. Let wel op, je hebt maar een week om deze uitdagingen uit te voeren! Volgende week worden er namelijk 7 nieuwe bekendgemaakt. Je vindt de challenges elke week in de weekmail en in de Upcoming Events!