ASAC

Amsterdamse Studenten Alpen Club » Berichten van Maart 2.0

Door Corona zijn alle origineel geplande activiteiten afgelast. Maar dit mag niet betekenen dat de ASAC volledig plat ligt! Nog steeds doen we ons best om er het beste van te maken op een aangepaste manier. Hierbij de nieuwe activiteiten van aankomende tijd.

Sportco sportchallenges

Jammer dat alle ASAC-activiteiten zijn afgelast! Om deze hectische weken, met veel thuiszitten, weinig afleiding en alle uitdagingen die daarbij komen kijken, iets makkelijker te maken voor alle ASAC’ers (en onszelf) hebben we een manier bedacht waarop we als sportco toch nog actief kunnen zijn:

We gaan komende weken om de dag een sportco challenge lanceren in een vaste whatsappgroep. Kleine sportieve grappige uitdagingen die je in je studentenkamer kan uitvoeren. Wie aan het eind de meeste punten heeft wint iets leuks! 

Binnenkort wordt de Whatsappgroep gelanceerd, dus houd de Upcoming Events in de gaten!

ASAC open

-English follows Dutch-

Beste Asac’ ers, De Asac Open komt er weer aan! Hou jij van klimmen, heb je zin om een dag gezellig te klimmen en heb je zin in een uitdaging? Dan ben je bij de Asac Open aan het goede adres! De klimwedstrijd zal deze lente/zomer plaatsvinden in het USC (de exacte datum is nog niet bekend, maar in de volgende weekmail horen jullie meer!). De wedstrijd begint om 10:00 en zal tot circa 19:00 duren. Er zijn verschillende categorieën, dus iedereen zal worden uitgedaagd op zijn eigen niveau en maakt kans op een van de prijzen. Daarnaast zullen jullie de eerste zijn om de gloednieuwe grepen van het USC te testen! Gedurende de dag is er een heerlijke vegan maaltijd beschikbaar voor iedereen die wil en zijn er genoeg side events om je de hele dag te vermaken, zoals tafelboulderen, een pofbal toernooi, een charity event en slacklinen! Deelname aan de klimwedstrijd kost 6 euro en de maaltijd kost 4 euro. 

Wij hebben er zin in, hopelijk tot dan! 

Groetjes, Asac Open commissie 

Dear Asac’ers, The Asac Open is coming soon! Are you a climbing fan, do you enjoy climbing together and are you in for a challenge? Then you are the perfect candidate for the Asac Open! The climbing competition will take place this spring/summer at USC (we do not know the exact date, but we will give you more info in the next weekmail!). The competition will start at 10am and ends at 7pm. There will be several categories, so everyone will be challenged at his/her own level and make a chance to win one of the great prizes. And besides, you will be the first to try out the brand new holds of the USC! We will arrange a vegan dinner for everyone who is interested, and there will be side events to keep you busy all day, like table bouldering, a chalk ball tournament, a charity event and slacklining! A ticket for the climbing competition costs 6 euros, and dinner 4 euros.

We are looking forward to it, and hope to see you all there!

Kind regards, Asac Open committee

ASAC Home Workout

Wil jij, ondanks dat alle klimhallen dichtzijn, alsnog sporten? Doe mee met de ASAC Home Workout! Elke dag organiseert een ander ASAC-lid een workout van ongeveer een halfuur met een warming-up, verschillende krachtoefeningen en een cooling down. Verschillende spiergroepen komen aan de orde. Doordeweeks vinden de workouts plaats om 8 uur ‘s ochtends, zodat je een goede reden hebt om op tijd uit bed te komen en daarna nog kan thuiswerken. In het weekend vinden de workouts plaats om 10 uur. Mochten die tijden niet uitkomen, dan loont het alsnog om in de chat te zitten: daar worden elke dag de gedane oefeningen gepost. Geïnteresseerd? Neem een kijkje in de chat, die te vinden is onder Inschrijflinks.

Voor een PAASEI: bedenk een workout en geef ‘m! Voeg jezelf toe aan de workout chat. Vraag in de Workout chat welke dag je kan overnemen van de persoon die ’t die dag geeft, of geef een extra workout op een vrij tijdstip. Dit hoeft niet per se een workout in the strict meaning of the word te zijn: yogalessen, handstandlessen, stretchsessies of andere creatieve sportieve ideeën zijn ook van harte welkom. Na het geven van de les krijg je je paasei toegemaild.